Zomeropera Alden Biesen: Win tickets voor de Kinderopera en het slotconcert

dinsdag 11 juni 2019 - 12:59
Zomeropera in Alden Biesen startte 22 jaar geleden en is ondertussen een begrip geworden. Hier kan je tickets winnen voor de kinderopera N.E.R.O en voor het slotconcert.

Kinderopera N.E.R.O.

De 8-jarige Jetro gaat logeren bij zijn opa en oma. Hij ziet te laat dat de oplader van zijn i-Pad nog in de auto van zijn ouders ligt. 
Opa is bibliothecaris en weet niet zoveel van i-pad’s af, maar op zolder vindt hij een grote doos met zeker honderd kabels! Jetro gaat op zoek naar een passende lader in de doos, maar vindt een heel bijzonder boek getiteld “ LONTANO “. Het is geschreven in een taal die hij niet begrijpt en hij vertrekt op avontuur naar dat verre land.

Slotconcert

Naar goede gewoonte sluit Zomeropera het seizoen af met een Slotconcert, waarbij dit jaar een eerbetoon wordt gebracht aan de grote Italiaanse componisten Puccini en Verdi.

Verwacht u aan een bloemlezing uit de mooiste aria’s en ouvertures uit o.a. La Bohème, Madame Butterfly, Rigoletto, Forza del Destino, La Traviata en Nabucco. 

Win een gezinsticket voor de kinderopera of een duo-ticket voor het slotconcert

Wij geven 4 gezinstickets (1 gezinsticket = 4 personen) weg voor de kinderopera (doelgroep = 6 tot 10 jaar) op zaterdag 22 juni om 16 uur
Daarnaast geven we ook nog 5 duotickets weg voor het slotconcert op maandag 24 juni om 20.15 uur.

Wedstrijdvraag:

De winnaars krijgen nog een bevestigingsmail van ons, met daarin alle praktische informatie.

Hou je mailbox dus goed in de gaten de volgende dagen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!