WIN! Kerstmagie in Vlamertinge

woensdag 28 november 2018 - 10:05
Wil je eens Kerstmis vieren in een écht kasteel? Dan kan je in december langsgaan in het kasteel van Vlamertinge, bij Ieper. Je wordt er helemaal ondergedompeld in de kerstsfeer. Wij geven 40 tickets weg!

Op vier verschillende kastelen in Vlaanderen kan je in december proeven van de kerstsfeer: de kerstman, kerstbomen, magische elfen, rendier Rudolf en zoveel meer. In onze provincie kan je voor de eerste keer langsgaan in Vlamertinge voor een kerstwandeling. Gedurende een uurtje wordt je helemaal ondergedompeld in een unieke wereld. Je passeert langs magisch versierde kerstkamers. Er gebeuren onderweg grappige, maar ook vreemde dingen. Wie weet kom je wel via griezelige trappen in geheime kasteelkamers terecht. De prinsessen zorgen alvast voor een ongelooflijke verrassing. Een uurtje kerstmagie om van te genieten!

December, The Most Wonderful Time of the Year

Wil jij ook graag een droomreis van een uurtje maken in het kasteel? Wij geven 40 tickets weg voor de voorstellingen op 13 december om 17.45 uur en om 18.00 uur. Antwoord hiervoor op onderstaande vraag.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!