Gratis tickets voor 'La Bohème'

donderdag 29 november 2018 - 09:16
Weinig operacomponisten konden met hun muziek de emoties zo beroeren als Giacomo Puccini. Weinig opera’s vinden zo vlot hun weg naar het hart als zijn tragische romance ‘La Bohème’.

De opera is gebaseerd op het tijdschriftfeuilleton ‘Scènes de la vie de bohème’ dat Henri Murger tussen 1847 en 1849 publiceerde. Daarin wordt het verhaal verteld van arme franse kunstenaars die zich verliezen in de kunst en de liefde.

Met ‘La Bohème’, zijn vierde opera, openbaarde Giacomo Puccini zich als een opvallend originele componist. Het werk bevat enkele van de meest memorabele aria’s uit het operarepertoire, zoals ‘Mia chiamano Mimi’, ‘O soave fanciulla’ en ‘Quando m’en vo’. Het is dan ook met recht een van de meest opgevoerde opera’s ter wereld.
 
Music Hall Classics brengt ‘La Bohème’ in een verrassende en gloednieuwe arenaversie voor een groot publiek. Je mag je verwachten aan absolute topzangers en een grootse, moderne en tegelijk poëtische enscenering, in indrukwekkende decors van de internationaal gelauwerde operadesigner Dan Potra.

Win tickets voor 'La Bohème' in Vorst-Nationaal op 22 december

'La Bohème' is slechts één keer in ons land te bekijken, meer bepaald op zaterdag 22 december. We hebben voor die voorstelling in Vorst-Nationaal een aantal tickets die we graag opsturen als je ons een correct antwoord bezorgt op onderstaande vraag.
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!