Ontdek de 'nieuwe' single van Yasmine

dinsdag 8 augustus 2017 - 17:15
Ontdek de 'nieuwe' single van Yasmine
Acht jaar na haar overlijden komt een 'nieuwe' single uit van de Vlaamse zangeres Yasmine. 'Kwart voor tijd' is de titel van de nieuwe song die voor het eerste te horen was bij Radio 2, in het programma Spits met David.

Yasmine, in het echte leven bekend als Hilde Rens, stapte op 25 juni 2009 uit het leven. Familie, vrienden en fans bleven in shock achter. Yasmine liet een rijk gevuld repertoire achter dat tot op vandaag op de radio te horen is.

Nu, acht jaar na haar dood, weerklinkt een 'nieuw' nummer van haar op de radio: 'Kwart voor tijd'. Yasmine zong het in 2008 in, een jaar voor ze stierf. 

"Dit is een bewerking van een opname uit 2008 toen Yasmine aan Song City deelnam", zegt Luc Standaert die meewerkte aan het lied. "Dat was een week waarin ik internationale artiesten samenbracht die ook auteur-componist zijn. Ze schreven samen liedjes die we nadien op plaat uitbrachten of tv-programma's binnenloodsten. "Kwart voor tijd" was 1 van die nummers."

"Kwart voor tijd" is te koop en te beluisteren via allerlei onlineplatformen zoals iTunes en Spotify. De opbrengst gaat integraal naar Make-A-Wish, een organisatie die de wensen van kinderen met een levensbedreigende ziekte vervult.

Luister

Hieronder kan je alvast een fragment horen van 'Kwart voor tijd'. David sprak ook met twee mensen die eraan meegewerkt hebben, Luc Standaert en Ronald Vanhuffel.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!