Maak eens een ritje met de battmobiel

vrijdag 30 november 2018 - 14:23
Thomas Van den Hoof
Het Belga Business Center uit Deinze stelt voortaan een elektrisch aangedreven deelauto ter beschikking van zijn huurders en... van de inwoners van Deinze. Om zoveel mogelijk mensen van het concept te overtuigen, mogen de Deinzenaars tot eind dit jaar gratis een proefrit boeken.

Belga Business Center is een recent opgerichte coworking kantoor. Je kan er bijvoorbeeld als startende ondernemer een kantoor of vergaderruimte huren. Het kantoor werkt heel milieubewust. Er liggen zonnepanelen op het dak en de huurders kunnen voor kleine verplaatsingen een twee deelfietsen gebruiken. "Nu gaan we nog een stap verder, " zegt Lard Vanobbergen. "We bieden onze gebruikers nu ook een deelwagen aan. Dat doen we met een elektrische deelauto van het bedrijf Battmobiel."

Probeer het zelf eens

"Deelauto's worden steeds populairder", zegt Lard. "Meer en meer mensen stappen mee in het concept. Waarom zou je nog zoveel geld betalen voor een auto die het merendeel van de tijd eigenlijk stilstaat?" Dat geldt voor ondernemers, maar ook voor andere mensen. Daarom willen we ook de mensen van Deinze de kans geven om kennis te maken met de battmobiel. Iedereen mag er1 dag gratis gebruik van maken, mits reservatie want zo werkt een deelauto nu eenmaal. Wie helemaal overtuigd is en zich voor 1 januari 2019 inschrijft wordt meteen 1 maand gratis lid."

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!