The Beatles niet in de hoogste schuif van Quincy Jones

donderdag 8 februari 2018 - 15:08
Quincy Jones
In een artikel in het Amerikaanse magazine Vulture.com vertelt producer Quincy Jones dat The Beatles de 'slechtste muzikanten ooit' zijn.

Hij heeft meerdere keren met het beroemde kwartet uit Liverpool gewerkt. Tijdens een bepaalde opname had Ringo Starr drie uur nodig om vier maten te spelen en op te nemen.
Toen het echt niet lukte, stelde Quincy Jones voor om even te pauzeren. Waarop hij een jazzmuzikant contacteerde die het klaar speelde in 15 minuten.

Toen Ringo Starr terug kwam, vroeg hij aan George Harrison of hij de opname nog één keer terug kon beluisteren. Waarop Ringo zei: "Dat klonk toch niet zo verkeerd?". Quincy antwoordde: "Ja, sukkel, dat is omdat jij het niet bent!".

Ook Paul McCartney was voor Quincy Jones de ergste bassist die hij ooit gehoord had.

JFK

Daarnaast heeft hij lovende woorden voor zijn goede vriend Toots Thielemans. Voor Quincy Jones is hij de beste solist aller tijden.
Ook vertelt hij in het artikel van Vulture.com wie president Kennedy vermoord heeft. Dat weten we dan ook weer.

Michael

Quincy Jones is de producer die verantwoordelijk was voor de succesvolle albums van Michael Jackson. Hij werkte onder meer ook samen met Frank Sinatra, Ella Fitzgerald, Nana Mouskouri, Peggy Lee en Dinah Washington

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!