Radio 2 Limburg verhuist!

woensdag 24 oktober 2018 - 10:31
Dirk Vlaeyen
foto: Radio2 Limburg
Op 19 november 2018 is het zover. Dan sluiten we definitief onze deuren aan de Via Media in Hasselt. We komen nog meer naar je toe en nemen onze intrek in de fonkelnieuwe studio's en kantoren van de oude rijkswachtkazerne aan het nieuwe stadhuis in Hasselt.

De oude rijkswachtkazerne is het afgelopen jaar helemaal gerenoveerd en kreeg de roepnaam "De Kezerreme".  Die naam komt van het woord kazerne en is verbasterd naar het dialect. Daarachter ligt het gebouw met de schuine spiegelwand, het zogenoemde "t Scheep". De hele site met het plein heeft trouwens ook een naam gekregen: "Obbe Beek". Die verwijst naar de Helbeek. De Helbeek, waarrond Hasselt is ontstaan, stroomde vroeger op die plaats het centrum binnen.

Eerste uitzending

Op 19 november wordt de eerste "Start je Dag" gemaakt vanuit de "De Kezerreme" met Daan Masset. Om 12 uur volgt dan "De Middag" met Mathijs Bijnens.

Opendeurdag

Mis ook onze opendeurdag in het nieuwe gebouw niet en noteer alvast zaterdag 8 december in je agenda. Het belooft een toffe, gezellige dag te worden met een drankje en een hapje, en we leiden je natuurlijk rond in het nieuwe gebouw. Jij komt toch ook?

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!