Politie pakt twee Nederlanders op in onderzoek naar drugslab in Hechtel-Eksel

dinsdag 28 mei 2019 - 11:14
Marc Lens
foto : radio 2
Er is een doorbraak in het onderzoek naar de drie doden in een drugslab in Hechtel-Eksel eind januari. De Nederlandse politie heeft dinsdagmorgen twee mannen uit de buurt van Eindhoven gearresteerd die betrokken zouden zijn bij het drugslab.

Het gaat om een man van 22 en een van 35 jaar oud.  Ze zouden betrokken geweest zijn bij het grootschalige drugslab waar de politie na een anonieme tip drie lichamen terugvond.  De drie waren gestorven na het inademen van giftige dampen.

Onderzoek loopt nog

Het onderzoek is met deze twee arrestaties nog niet afgerond; zegt politiewoordvoerder Jordi Cebrian.  "Zo zullen we vanavond nog aandacht besteden aan deze zaak in het opsporingsprogramma "Opsporing verzocht" op de Nederlandse televisie. We zijn nog altijd op zoek naar de anonieme beller die de politie tipte dat er in Hechtel-Eksel drie dode lichamen lagen in een drugslab. We zouden deze man graag vragen willen stellen". Het is niet duidelijk of de twee arrestaties van dinsdag een uitloper zijn van het opsporingsprogramma dat maandag al te zien was bij de regionale zender Omroep Brabant. 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!