Kom op bezoek bij Radio 2 Limburg

vrijdag 30 november 2018 - 06:00
Op zaterdag 8 december zetten we de hele dag de deur voor jou open.

Wij zijn verhuisd!

Half november wandelden we van de Via Media naar het Limburgplein in het centrum van Hasselt. Vanaf die dag is dat onze nieuwe thuis! 

Op zaterdag 8 december ben je uitgenodigd om ons te bezoeken. Samen met 500 luisteraars krijg je de kans om onze ploeg te ontmoeten en te zien hoe we radio maken. 

 

Hoe gaan we te werk?

Als je aankomt op het Limburgplein 2 volg je de pijlen naar de ingang. Daar word je opgevangen door ons promoteam. We delen jullie in groepjes van 15 personen in en onze radiostemmen leiden jullie rond in het gebouw. De rondleiding duurt ongeveer 45 minuten. Daarna trakteren we op een drankje op het Limburgplein.

 

Inschrijven verplicht!

Omdat we maar 500 personen kunnen toelaten op 1 dag, werken we met inschrijvingen. Dus wees er snel bij, want vol is vol! Schrijf hieronder in.

We delen de dag op in 4 blokken van 2 uur. Kies 1 van de blokken wanneer je graag wil komen. We zouden graag hebben dat je binnen dat tijdslot aanwezig bent, zodat we de luisteraars mooi kunnen spreiden over de dag. Elk kwartier start er een nieuw groepje aan de rondleiding. Mogelijk zal je eventjes moeten wachten tot je aan de beurt bent.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!