Annick Ponthier (Vlaams Belang) kandidaat-burgemeester van Bilzen

dinsdag 28 mei 2019 - 06:10
Ilse Suffeleers
foto: Radio 2
De Vlaamse, federale en Europese verkiezingen zijn net achter de rug. Maar in Bilzen moeten ze over een paar weken opnieuw naar de stembus. Daar moet de bevolking opnieuw gaan stemmen voor de gemeenteraad. Anniek Ponthier van Vlaams Belang hoopt ook dan op een goede score.

De Limburgse afdeling van Vlaams Belang heeft zondag zijn overwinning gevierd in Bilzen en die locatie was niet toevallig gekozen. Op 16 juni moeten de Bilzenaren opnieuw naar de stembus, omdat de gemeenteraadsverkiezingen van oktober ongeldig werden verklaard door de Raad van State.

Lijsttrekker van Vlaams Belang in Bilzen is Annick Ponthier. Ze hoopt op een goede score voor de gemeenteraad. "Ik ben kandidaat-burgemeester van Bilzen, net als iedere lijsttrekker.  Onze slogan bij de lokale verkiezingen is 'genoeg!' om aan te duiden dat de mensen er hier genoeg van hebben, van het gekonkel en het postjes-verhaal." Ze is ervan overtuigd dat Vlaams Belang het resultaat van de Vlaamse en federale verkiezingen ook op 16 juni in Bilzen zal doortrekken. 
 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!