Hoe oud is Wim Opbrouck?

donderdag 3 mei 2018 - 10:54
Zondag heeft Christel Van Dyck Wim Opbrouck te gast in de Rotonde in Westende. De zee zet Wim regelmatig aan het mijmeren.

Maar natuurlijk wordt er ook regelmatig gelachen, met de acteur die bij tv-kijkend Vlaanderen bekend werd als Gerrit Callewaert, de man die protesteerde tegen het ondertitelen van Westvlamingen in ‘In de gloria’, en Frankie Loosveld in ‘Het eiland’.

Het samenzijn van Wim en Christel in de Rotonde, leidde zelfs tot het onthullen van een groot geheim: Wim Opbrouck liegt al jarenlang!
 
Als Christel met Wim aan het hoofdstuk ‘kinderen’ begint, moet Wim even denken. 24 of 25 jaar. De twijfel ligt deze keer niet aan zijn dyscalculie, de rekenstoornis die de acteur heeft. “Ik lieg altijd over mijn geboortedatum. Ik zeg nooit mijn echte leeftijd, ik weet ook niet waarom. Dit is een biecht dat ik hier doe,” legt Wim grijnzend uit.
 
Om dan rustig verder te gaan met het gesprek. In principe viert de man volgend jaar dus mogelijk zijn 50ste verjaardag. Of niet. Maar op welke datum? Dat komen we volgend jaar dan misschien nog te weten.

Wim Opbrouck

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!