Vergeet je sportzak niet!

vrijdag 22 juni 2018 - 08:41
Veerle Valaert en Stefanie Falat, beiden actief in de sportwereld én mama, bundelden hun bevindingen, verhalen en tips in ‘Vergeet je sportzak niet’.

Klinkt de titel bekend in de oren? Voor jezelf en je kinderen? Door jezelf te ‘sportganiseren’ kan sport, ook competitiesport, een mooie plaats krijgen in je gezinsleven. 'Vergeet je sportzak niet' is dan ook een onmisbaar boek voor ieder gezin waar sport een prominente plaats inneemt.

Hoe je gezinsleven te organiseren als competitiesport je huiskamer binnensluipt? Een kind dat uitblinkt in zijn of haar sport, het bezorgt ouders een overdosis aan trots. 

Toch is een competitiesporter in je gezin niet altijd evident. Organisatorisch, maar ook opvoedkundig word je als ouder wel al eens uitgedaagd. Waar trek je de lijn? Word je een echte soccer mom die vanaf de zijlijn voor scheidsrechter speelt of moedig je gewoon matig aan? 

Laat je kind sport-hoppen. Zo komt het met verschillende sporten in aanraking en merkt het zelf welke sport het beste bij hem past! 

Veerle Valaert & Stefanie Falat

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!