Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen

woensdag 12 december 2018 - 10:41
het grootste ontbijt van vlaanderen
Op 13 december organiseert Radio 2 samen met Logeren in Vlaanderen Vakantieland 'Het Grootste Ontbijt van Vlaanderen' in het Centraal Station in Antwerpen. Aanleiding: de publicatie van de nieuwe editie van het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’.

Het Grootste Ontbijt met De Madammen

Logiesuitbaters weten hoe je het best je dag start: zij verwennen je graag met een heerlijk ontbijt. Vandaar het idee om het nieuwe logiesboek te lanceren tijdens het Grootste Ontbijt.

In het treinstation Antwerpen-Centraal staan de ontbijttafels klaar van 6.00  - 12.00 uur. Tussen 10.00 – 12.00 uur kan je er De Madammen Anja, Britt en Cathérine live aan het werk zien. 

In 4 andere stations - Brugge, Gent-Sint-Pieters, Aarschot en Hasselt - worden treinreizigers dan weer in alle vroegte (tussen 6.00 – 9.00 uur) verrast met een croissant, een kopje koffie én uiteraard met het nieuwe logiesboek 2019. 

In elke provincie zullen de collega's van 'Start je dag'  verslag uitbrengen over dit Grootste Ontbijt.

Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019

In het logiesboek ‘Logeren in Vlaanderen Vakantieland 2019’ staan meer dan 450 Vlaamse logeeradresjes voor een dichtbijvakantie in de groene regio’s, aan de kust of in de stad. 

Niet gevonden wat je zoekt? Surf dan zeker naar de site van Logeren in Vlaanderen Vakantieland. Daar vind je een nóg ruimer aanbod van meer dan 800 adresjes. 

Gratis te verkrijgen

Het nieuwe logiesboek is vanaf 13 december gratis verkrijgbaar bij alle Diensten voor Toerisme in heel Vlaanderen

Je kan het vanaf dan ook gratis ophalen bij de lokale Relay en Press Shops in jouw buurt, zolang de voorraad strekt. 

Online bestellen

Uiteraard kan je het nieuwe boek ook online bestellen. Helemaal gratis en voor niks! 

Klik hier om jouw gratis exemplaar van het logiesboek te bestellen.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!