Waar bestel ik WK-tickets?

donderdag 8 maart 2018 - 07:58
Wil je ook graag naar het WK in Rusland deze zomer? Dan bestel je je tickets maar beter op een correctie manier, want hier en daar duiken fraudewebsites op. Gelukkig is De Inspecteur er om je de juiste weg te tonen!

De ticketverkoop voor de leden van 'Fanclub 1895' (de officiële fanclub van onze Rode Duivels is dat) is ondertussen afgelopen. Die verkoop liep tot 31 januari. Tickets voor de matchen van de Rode Duivels in de Belgische vakken zal je dus niet meer kunnen bemachtigen, maar geen nood. Je kan nog altijd naar onze Duivels gaan kijken vanuit de neutrale vakken.

13 maart

De verkoop voor de neutrale vakken start op dinsdag 13 maart en verloopt via de officiële website van de FIFA. Zij zijn de organisator van het tornooi en staan ook in voor de ticketverkoop.

Deze verkoop gaat volgens het 'first come, first served'-principe wat dus wil zeggen dat je er maar best op tijd bij bent. Eerst is eerst en op is op!

De website van de FIFA kan je hier vinden.

Opgelet!

Ondertussen duiken er ook al fraudewebsites op die graag een graantje willen meepikken van het WK. Vandaar de boodschap van de Belgische Voetbalbond om enkel op de officiële site van FIFA tickets te kopen. "Dat is de enige manier om zeker te zijn van een geldig ticket, tickets die je koopt op een andere site geven geen enkele garantie!"

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!