Gloednieuwe gadgets van Samir

dinsdag 11 december 2018 - 09:16
Samir spot altijd de nieuwste technologische gadgets die ons leven nét iets makkelijker maken. Ook deze week heeft hij enkele suggesties.

Swingsit

De Swingsit is een bureaustoel gemaakt om de zittende mens een beetje actiever te maken. De stoel wiebelt mee met jouw lichaamsbewegingen. Gedaan met een kromme rug voor het scherm zitten op je werk. De Swingsit is de oplossing!

Een plant op wieltjes

Je kan het zo zot niet bedenken of de ingenieurs van het Amerikaanse MIT Media Lab ontwerpen het. Een van hun laatste nieuwe designs is een plant/robot-hybride. Kort uitgelegd: als de plant nood heeft aan wat meer zonlicht, rijdt die zelf naar een zonnig plekje. Heeft hij nood aan schaduw, dan zoeft hij naar een donker plekje. De robotplant heeft ook een naam gekregen, Elowan. 

Back To The Future-schoenen

Niets zo vervelend als veters die altijd losgaan. Misschien is de KickS wel een handige oplossing. Het is een klein apparaatje dat je op de plaats van je veters hangt. De KickS is verbonden met je smartphone en met een simpele klik op je gsm kan je jouw veters aanspannen. On-ge-lo-felijk.

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!