Word jij de nieuwe stadionomroeper van den Antwerp?

maandag 8 oktober 2018 - 08:09
Daniel Vuylsteke
Radio 2
Na bijna 45 jaar dienst stopt Daniel Vuylsteke (83) als stadionomroeper op den Bosuil. R. Antwerp F.C. is dus op zoek naar nieuw talent, naar jou!

Hoewel hij uit West-Vlaanderen komt, stroomt er Antwerps bloed door Daniel Vuylstekes aderen. In 1974 zat hij voor het eerst achter de microfoon als stadionomroeper op den Bosuil. "Ik ben er per toeval in gerold," zegt Daniel in Start Je Dag. "De vaste stadionomroeper was een collega op de school waar ik les gaf. Toen hij een keer niet kon gaan omroepen vroeg hij of ik kon inspringen en ze zijn me blijven vragen." Daniel is intussen 83 en wil het rustiger aan doen. "Mijn vrouw zal blij zijn dat ik wat vaker thuis ben. Al hadden we daar goede afspraken over" grapt hij.

Fan of niet?

Moet zijn opvolger een grote RAFC-fan zijn? "Supporters moeten horen dat je een hart voor Antwerp hebt," zegt Daniel "maar je mag nooit zo hard uit de bol gaan dat het de neutrale supporters stoort." Al beseft Daniel ook dat zijn opvolger het anders zal doen. "Iedereen moet een eigen stijl ontwikkelen en het op zijn of haar manier doen."

Brullen op den Bosuil?

Kruipt ook bij jou het rood-witte bloed waar het niet gaan kan? Heb je zin om Daniels opvolger te zijn? Doe dan mee aan de wedstrijd:

  1. Deelnemers moeten een filmpje van zichzelf opnemen en sturen naar daniel.vuylsteke@rafc.be
  2. Deelnemen kan tot 12/10 om 18u
  3. Deelnemers moeten een filmpje opnemen waarin het gezicht duidelijk herkenbaar is, enkel deze zijn geldig.
  4. In het filmpje moeten deelnemers uitspraken doen die typisch zijn tijdens een voetbalwedstrijd, je mag zelf de invulling doen van het filmpje dat ongeveer 30 seconden duurt
  5. In de begeleidende mail moeten deelnemers naam, geboortedatum, woonplaats (stad), telefoonnummer en motivatie vermelden
  6. Enkel de 20 semi-finalisten worden persoonlijk gecontacteerd

Hoe de wedstrijd afloopt hoor je natuurlijk bij ons op Radio 2 Antwerpen!

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!