Wendy Van Wanten zet Franske aan de deur

woensdag 17 oktober 2018 - 08:02
Wendy en Franske in betere tijden
Een bom in showbizzland. Na 12 jaar kondigt Frans 'Franske' Vancoppenolle aan dat hij niet langer de man van Wendy is.

"Ik ben intussen al meer dan drie weken buitengezet zonder iets. Na 12 jaar alles voor haar te hebben gedaan uit liefde," zegt Frans aan zijn volgers op Instagram (zie hieronder). Frans suggereert in zijn bericht dat iemand de relatie tussen hem en Wendy moeilijk maakte. Gaat het over Dylan? De oudste zoon van Wendy waarover Frans in zijn post zegt: "Ik heb ooit maar één maal met hem rond tafel gezeten en dat is al meer dan 10 jaar geleden."

Franske op Instagram

Wie wordt de nieuwe man?

De timing van de breuk lijkt extra pijnlijk nu Wendy in het Antwerpse Fakkeltheater staat met 'Wie wordt de man van Wendy?'. Een theaterversie van het gelijknamige tv-programma waarin Wendy Franske leerde kennen. Vorige week was Wendy daarover nog te gast bij Dennis en Sharon in Start Je Dag. Ze deed alsof er geen vuiltje aan de lucht was. "Het is 12 jaar geleden en we zijn nog altijd samen," zei ze. Dennis wierp haar voor de voeten dat we dat toch een onverhoopt  succes mogen noemen. Waarop Wendy antwoordde: "Inderdaad ik moet mezelf nog dikwijls knijpen." Voor wie er nog aan twijfelt: Wendy kan goed acteren.

Wendy op bezoek bij Start Je Dag

Wendy reageert

"Er niets over te hoeven zeggen en eerst de tijd een beetje zijn verzachtende werk te laten doen, zou eigenlijk ideaal zijn", begint Wendy op haar Instagram. "Er zijn zoveel emoties en gevoeligheden die erover praten lastig maken en hoewel we beseffen dat zulks over een aantal maanden misschien minder moeilijk wordt, zijn we daar vandaag niet aan toe."

Frans en ik gaan voor het ogenblik door een moeilijke tijd. We hebben besloten om minstens tijdelijk uit mekaar te gaan en mekaar wederzijds de tijd te geven om na te denken, te helen en tot rust te komen.

Wendy Van Wanten

Wendy en Frans willen deze moeilijke periode graag binnenskamers oplossen. "We beseffen ook wel dat met een korte mededeling van deze feiten, het risico op een kwalijke geruchtenmolen niet onbestaande is en we houden op dat vlak een beetje ons verdrietige hart vast, maar hopen vooralsnog te mogen rekenen op begrip. Veel dankbaarheid bij voorbaat daarvoor, niet alleen van onszelf maar ook van de kinderen."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!