Man pas enige tijd na zijn dood gevonden in appartement: "Niemand had iets gemerkt"

vrijdag 12 april 2019 - 08:34
Dylan Van Rooy
politie
Dit artikel is gesponsord door politieke sponser en valt niet onder de verantwoordelijkheid van de redactie.
In Heist-op-den-Berg is in de Bergstraat een man van 67 dood gevonden in zijn appartement. De man was al enige tijd overleden, maar niemand had dat gemerkt. De naaste familie reageert aangeslagen.

De man van 67 uit Heist-op-den-Berg werd dood aangetroffen in zijn appartement in de Bergstraat, een drukke winkelstraat. Hij werd zo'n 2 weken geleden gevonden, maar het nieuws raakte donderdag pas bekend. Het was de buurvrouw die de politie gewaarschuwd had omdat de man zijn brievenbus overvol zat en ze hem al een hele tijd niet meer had gezien.

Hoe lang hij al was overleden, is niet duidelijk. De politie bevestigde aan onze redactie dat hem om zo'n 3 maanden gaat, maar volgens de naaste familie klopt dat niet. "Dat is onmogelijk. Wij hebben van de politie net vernomen dat het gaat om 3 tot 4 weken. Zoiets zal het ongeveer zijn", zegt de zus van de overleden man. De familie reageert aangeslagen op de berichtgeving en benadrukt dat ze wel degelijk contact hielden.

De man is intussen gecremeerd en heeft een uitvaartplechtigheid gekregen in intieme kring. 

In een eerdere versie van dit artikel stond dat de overleden man na 3 maanden was teruggevonden. Volgens de familie klopt dat niet. De politie communiceert voorlopig niet meer over de zaak.

 

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!