Cher komt op haar 72e terug naar België

dinsdag 11 december 2018 - 11:27
Dylan Van Rooy
Cher
2018 Invision
Na haar rol in de film "Mamma mia 2" kreeg wereldster Cher zin om opnieuw te touren, en die tournee brengt haar nu ook naar België. 28 september 2019 treedt Cher op in het Sportpaleis in Antwerpen, dat is alweer 14 jaar geleden.

Europese tournee

In september bracht Cher daarom "Dancing queen" uit, een opmerkelijk coveralbum met enkel nummers van ABBA. In Australië en Amerika had ze al een tournee aangekondigd, waar ze die nummers - naast haar klassiekers - zal brengen. Op sociale media hintte Cher al enkele keren op een Europees luik, en dat nieuws is vandaag bevestigd. 28 september 2019 speelt Cher in het Antwerpse Sportpaleis. Het is 14 jaar geleden dat Cher nog optrad in ons land.

"Zal snel uitverkocht zijn"

"De tickets voor het Sportpaleis, zullen dan ook snel uitverkocht zijn", zegt onze muziekkenner Bart Steenhaut. "Cher was eigenlijk al sinds 2002 met pensioen. Ze is dan toch nog aan de slag gegaan in Las Vegas maar daar speelde ze vooral voor zakenlui, en dat vond ze geen gepast einde van haar carrière."

" Ze wil nu nog voor een allerlaatste keer voor haar eigen fans spelen. De recensies van de Amerikaanse tournee zijn best lovend, dus als je van Cher houdt - en tegelijk van veel glitter en glamour -  moet je zeker gaan kijken."

Aanbevelen via mailSturen via mail

het gezegd heeft!